香港龜友論壇

查看: 3390|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

2 分鐘前 你的主題 搬屋 - 放皇者蜥連缸全套 被 啊橙 刪除

樓主
Excuse me 啊橙先生,

我因為搬屋無位再養2龜和3蜥....想通知有心師兄, 邊方面俾你感覺為"內容違規/空泛"請問??

請各有心師兄PM我!  相及联络方法我會via PM各位, Thanks.

2 分鐘前你的主題 搬屋 - 放皇者蜥連缸全套啊橙 刪除
內容違規/空泛
屏蔽2 分鐘前你的主題 搬屋 - 放亞達同豹龜連缸整套 - 有証有單啊橙 刪除
內容違規/空泛
沙發
係呀!  我都百思不得其解?
可能呀橙係版主, 佢控制晒一齊,
我只想找有心人, 能幫幫我要咗達和豹, 3條皇者蜥only
and I dun wanna post any foto via here .....
coz's i HATE control by Mr Orange 各位, 請見諒!
回復

板凳
Excuse me !! 你唔係有心要, leave me alone & dun leave message to me
回復

地板
All of details , i will talk to all 有心師兄 via PM
回復