香港龜友論壇

查看: 881|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

膠水龜缸

樓主
尋找 膠水龜缸 size 約-- 長 20-22", 寬 12", 高:必須 9.5" 以下. Any suggestion?
沙發
魚佬水族或魚街有售!!!
回復

板凳
魚街愛寵有
回復

地板

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=78056
長同闊(22" x 12.2")都岩你心水,不過個高就好似高過你要求少少(足足有成10.24")** 不過呢個膠缸4隻角個底部有少少腳,所以個缸裡面應該大約得10"左右 **

回復

我也注意到這個。但它高左一點點!!
回復

Healthy 發表於 2013-8-28 16:55
我也注意到這個。但它高左一點點!!

我自己都係用緊呢個,因為貪佢夠輕,換水方便…
其實你係咪有原因所以唔想佢咁高(擺放位置問題)?
回復

Thx Paulwai75 ching.
Yes, 擺放位置問題. 過高頂住其他野.
Actually, its height = 10.24", does it include the cover??  
回復

哈...開頭睇到 膠水 龜缸, 以為咩新野黎, 原來係 膠 既 水龜缸
回復

回復 paulwai75 的帖子

Thx Paulwai75 ching.Yes, 擺放位置問題. 過高頂住其他野.Actually, its height = 10.24", does it include the cover??  
回復

Healthy 發表於 2013-8-29 13:07

Thx Paulwai75 ching.Yes, 擺放位置問題. 過高頂住其他野.Actually, its height =  ...

如果你唔用蓋,個缸高只係23CM 姐係9吋 我岩岩度過
回復

Healthy 發表於 2013-8-29 13:07

Thx Paulwai75 ching.Yes, 擺放位置問題. 過高頂住其他野.Actually, its height =  ...

仲諗住番去度,原來有師兄已經度左(唔用蓋得9吋高)
回復

回復 一蚊一隻龜 的帖子

thx. ching
回復

thx ching....
回復

回復 Healthy 的帖子

很多地方都有喔~~~*
回復