香港龜友論壇

查看: 2052|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

百萬行

樓主
有冇人會去丫?

送上我大少比大家睇下一

送上我大少比大家睇下一

評分

參與人數 2威望 +5 收起 理由
khip + 3 熱心幫助
lamchiukei + 2 多謝分享

查看全部評分

回復

沙發
有意去 但吾識去T.T
回復

板凳
回復 hcwj2000 的帖子

上官網睇下la
回復

地板
我打算去丫
回復

回復 kalee120 的帖子

你去我又去   
回復

其實我唔係太明
是不是去到擺D龜係地下,佢自己行?
我未去過即係點呵???
回復

回復

注意事項:

1. 參加者均獲發紀念品一份,個人或團體籌款最多的頭三位,本會將送贈感謝
狀。
2. 請於 2014 年 4 月 4 日或之前將表格電郵至 admin@hkherp.org
3. 請將善款存入本會戶口:匯豐銀行 178-885463-838,並保留收據,於活動當
日出示。
4. 可攜同兩棲及爬行動物出席,不可帶狗隻參與本活動(導盲犬除外),原因是
某些狗隻會襲擊龜隻或當龜殼是骨頭來咬。

5. 參與活動時,主人必須留意愛寵身體情況,自行決定是否讓寵物一同參與。
6. 所有參加者需自行清潔寵物的排泄物。
7. 各參加者需留意當日天氣情況,按個人需要自行準備適量飲用水及補充體力
之食品。
8. 任何參加者或動物在活動中發生之意外,包括死亡、受傷、疏忽、或財物損
失事故等,本會無須作出相關之賠償或負上任何法律責任。
9. 本會為香港政府註冊慈善團體,捐款達 HK$100 以上,可獲發出收據作報稅
之用。
10. 收據將會先發予百萬行參加者,再分發給各贊助人。
11. 如贊助人多於 15 位,請自行列印報名表並一併遞交。

幾鐘意呢句…
回復

回復 kalee120 的帖子

我計劃緊去呀@@"
回復